VESCON
vescon
VESCON
   
 

Vescon · Engineering

Projectbegeleiding Drukvaten, leidingwerk onder druk Ontwerp/tekenmogelijkheden

 

Projectbegeleiding

Nadat een project is verkocht op basis van voor- of nacalculatie zal een project (klein of groot) via engineering/tekenkamer klaar gemaakt worden voor productie. Hiertoe zal de engineer kiezen voor de juiste benaderings/behandelings methode, daar de projecten van Vescon van diverse aard kunnen zijn. Vanaf het offertestadium tot de daadwerkelijke levering zal de klant goed geïnformeerd blijven over de voortgang van het te leveren product. Als de (werk)tekeningen door Vescon worden gemaakt zullen voorafgaand aan productie de tekeningen altijd door de klant goedgekeurd dienen te worden. Indien de tekeningen door de klant zelf worden aangeleverd zal alleen de nodige werkvoorbereiding voorafgaan aan de productie. Een goede voorbereiding zorgt voor een korte doorlooptijd in productie, weinig kans op fouten en een tevreden klant.

Naar boven
 

Drukvaten, leidingwerk onder druk

 • RVS
  Wat betreft "keurwerk" bent u bij Vescon aan het juiste adres. Zowel drukvaten als leidingwerk kunnen wij voor u in de meest gangbare bouwcodes uitvoeren (zie ook certificering).

 • Duplex
  Vaak toegepast in de Offshore industrie is het slijtvast materiaal (Super)Duplex. Hiertoe hebben wij ook de mogelijkheid om u gecertificeerd leidingwerk toe te kunnen leveren (zie ook certificering).
Naar boven

Ontwerp/tekenmogelijkheden

 • 2D-CAD
  AutoCAD, 2D, wordt vaak gebruikt voor de "simpele" projecten waarbij geen ingewikkelde plaatuitslagen of passingen benodigd zijn.

 • 3D-CAD
  In de branches waarbinnen wij werkzaam zijn, maken onze klanten steeds meer gebruik van 3D pakketten. Vooral binnen de tank- en apparatenbouw heeft de 3D ontwerp omgeving zijn intreden gedaan. Voordeel van het tekenen met een 3D pakket is dat ingewikkelde plaatuitslagen zondermeer uitvoerbaar en nog veel belangrijker maakbaar zijn. Een goede passing van geproduceerde onderdelen getekend met een 3D pakket zorgt voor tijdreductie tijdens productie en minder krimp van de te lassen onderdelen door een goede passing, het geen resulteert in een strak uiterlijk.
Naar boven

 

Vescon B.V. VESCON info@vescon.nl, tel. +31 (0)318 - 303 441
Visiting address: Boylestraat 34, 6718 XM Ede
Expedition: Banksstraat 6, 6718 XP Ede
P.O. Box 529, 6710 BM Ede, The Netherlands